| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fren, tak s tímto taky souhlasím.

Nějak mi hlava nepobírá, jak se může technicky už dávno dospělý člověk snažit očůrat rodiče, aby z nich "vyrazil" něco navíc. Ale to je daný tím, že to funguje a že mu to prochází...

Blanket, já bych jako jediný řešení viděla tu rodinnou radu, aby i oni k tomu mohli říct svoje, ale byla bych nekompromisní - řekni, dokdy dostuduješ, posoudíme, jestli je to reálný nebo jestli je tam něco "navíc", a dohodneme se (v krajním případě o tom podepíšeme papír, ale to by bylo jen tehdy, pokud bych si nebyla jistá sebou nebo jima, nebo oběma, abych nám to mohla později připomenout), a to pak dodržet.

Fakt mi to nepřipadá v pořádku, aby si pán a slečna žili studentský život na vysoké noze a máma nechávala dámský oddělení na příště, ale ty limity jim budeš muset nastavit Ty sama (tedy vy oba jako rodiče).

Myslím, že by to mohlo jít i relativně bezbolestně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.