| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak prezili jsme ~;) dneska uz byl vzteklina i vzteklej, tak uz mu je asi dobre, jen mne z nej asi klepne ~8~ na vizite pred operaci ho jeste docent vysetroval a podivoval se, ze se mu od posledne ta nozicka nejak zlepsila...no moc nevim jak si to prebrat. Samozrejme mne hned napadlo na tu operaci nejit, ale zas tak dobry to nebylo. Tak si rikam ze treba nemusel rezat tolik, ale z nej vymamit nejaky info je proste nemozne~4~ no ale tak jako tak to znamena, ze rehabilitujem asi spravne, tak z toho mam radost ~g~ jen mne trosku prekvapilo, ze si tu pobudem min do pondelka, protoze u sadru sundaji a budou delat novou...nechapu...ani si nechci predstavovat jak to chteji s nasim vzteklym bojovnikem provest, kdyz ted muze vyskocit z kuze pokazde kdyz mu nekdo i jen pohledem kontroluje prstiky ~a~ kdyz jsem se ptala na nejakej oblbovak, tak mi nabidli entonox...no nevim u takhle malyho ditete ~d~
jinak s laznema mas urcite pravdu, ja nemam tuhle zkusenost s vetsima detma, spis jsem to brala tak, ze Stane nebude nikdo branit v tom jit s Eliskou na cviceni...muze na ni pockat pred cvicebnou az ji strejda privede...a Stane jde myslim hlavne o to byt pritomna pri cviceni, coz myslim nebude problem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.