| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pelíšku,

jestli tím kartáčem myslíš mě, tak to rozhodně nebylo míněno tak, jak myslíš.

Bylo to v určitým kontextu (pomoci či nepomoci syrským křesťanům), mě zlobilo, jak se házejí do jednoho pytle VŠICHNI Syřané jen proto, že jsou ze Sýrie, mně to přišlo velice nespravedlivé tak jsem se pokusila navodit podobnou situaci a také "hodit do jednoho pytle" lidi z jednoho českého města (náhodou jsem si vybrala zrovna to Tvoje) s tím, že jsou všichni neřádi, když jsou z toho města (stejně jako v té diskusi byli pro řadu lidí všichni Syřani neřádi, když jsou ze Sýrie).

A "argumentovala" jsem přesně tak, jako padaly některé "argumenty" na adresu Syřanů, kde diskutéři absolutně nerozlišovali mezi těmi, kteří ubližují, a těmi, kterým je ubližováno - je to pro ně prostě jeden čert, s vědomím, že když to bude "do vlastních řad", tak jim to třeba dojde.

Nebylo to cílené přímo na Tebe, chtěla jsem jen, aby diskutérům docvaklo, jak je to blbý, když jim někdo cpe, že oni, kteří určitým chováním trpí, i ti, kteří se k nim tak chovají, jsou vlastně jedno a to samé.

To jen abych to uvedla na pravou míru, vím, že Tebe se to tehdy dotklo hodně, a mrzelo mě to jednak proto, žes nepatřila "k těm nejhorším", druhak proto, žes to pochopila úplně jinak, než jsem to myslela.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.