Přidat odpověď
Před vasektomií jsem také hledal informace kde se dalo a tak tímto chci částečně "splatit dluh". Je mi 41 let, další děti neplánujeme a já chtěl manželce ulevit od hormonální chemie. Sbíral jsem dlouho odvahu a před dvěma lety jsem zákrok dokonce odložil. Jenže letos manželce končilo tělísko a tak jsem do toho šel. Vyšetření v opavské nemocnici u MUDr. Quise proběhlo normálně, lékař byl příjemný a vstřícný. Domluvili jsme termín zákroku, který jsem musel kvůli chřipce odložit, ale jednoho dne jsem konečně stanul na operačním sále a na sobě měl jenom andělíčka (to je ta hadra, co se zavazuje vzadu a končí v půli stehen).
Bylo to v zimě, mě moc teplo nebylo a sestry mi polily přirození nějakou studenou desinfekcí. Šourek udělal to, co má dělat, tedy stáhl se. Poté nastoupil lékař a měl se staženým šourkem celkem problém a sestrám trochu vyčítal, že desinfekci neohřály. Takže se to muselo zahřát a zákrok se tím o cca 15 min. protáhl na celkem 45 min. Bolest jsem cítil je sporadicky, spíše občas takové píchnutí, které jsem hned hlásil doktorovi a ten upravil lokální umrtvení. Po zákroku jsem jel domů a čekal, jestli po odeznění anestezie začne bolest. Čtyři hodiny po zákroku žádná bolest nepřišla, tak jsem odpoledne jel na chvilku do práce. Trochu bolest jsem cítil při vstávání ze židle, ale opět jen takové píchnutí. Třetí den po zákroku první opatrný sex - vše normální. Po týdnu na kontrole vyndány stehy, zůstala trochu citlivost při zatlačení na místo zákroku. Od té doby je sex stejný jako dříve, tedy báječný. Citlivost v místě zákroku zmizela po dvou týdnech. Nyní, pár měsíců po zákroku už ani nenajdu jizvy, vše je jako před zákrokem, tekutiny je méně o cca 10% a je trochu řidší. Cítím spokojenost, že jsme to celé podstoupil, doporučuji. Jo a stálo to 1200,-Kč.
Předchozí