tak jsme doma
dala jsem Lukymu na to presadrovani entonox a spokojenost
sice plakal, ale zadnej histerickej rev a chvilema plac i ustaval a hlavne nechal doktora v pohode manipulovat nozickou. Jen co Chomiak skoncil, tak jsem mu tu masku sundala a sestricka jeste chtela vymenit ctverecek na ty jizve od kycle...uplne bezbolestna zalezitost na par vterin...a to bylo coromoro! Tim chci rict, ze efekt entonoxu odeznel do par vterin po sundani masky, takze se nekonalo zadny oblbly dite...na vyndavani dratu jdem do toho zase...nikdo mi nenamluvi ze vytahovani dratu kterej je 10cm v noze neboli a ma tam ctyri!
Ale jinak jsem to cekala o moc horsi...Luky se tri dny po operaci zacal stavet a radil jako by se nechumelilo
dneska jsem videla tu jizvu a ma ji krasnou, nozka vubec neni otekla. Za tyden pujdem na vyndani stehu z kycle, tak nam na normalni sadru primotaji vrstvicku te "plastove" aby to bylo pevnejsi, vydrzelo to Lukyho skopiciny a nedrolilo se to. Tak uvidime jak to cely jeste bude, ale ted se fakt nezda, ze by Lukyho sadra nejak zvlast stvala a podle doktoru muze delat co chce, tak to snad nebude tak desny jak jsem si to predstavovala