Ahoj, chystam se k nakupou videokamery, a vaham v jakem internetovem obchode ho koupit. Je to vec za cca 7000 Kc, takze mi nejde ani tak o to, ze rozdil v cenach u nekolika nejlevnejsich je par stovek, jde mi spis o to, aby byl obchod slusny kdyz bych treba potrebovala kameru reklamovat apod.(mam ted za sebou velmi neblahou zkusenost s reklamaci pocitace, kterou mi firma odmita uznat) Mate nejake tipy na DOBRY internetovy obchod? Diky diky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.