na webu jde najít tabulky s obsahem bílkovin jednotlivých potravin - jen tak přibližně, co si trochu pamatuju: vede soja (50%), z masa hlavně hovězí (30%), pro mě překvapivě hodně má i sezam, červená čočka a mungo (kolem 20%), což je srovnatelné s kuřecím a krůtím masem. Vejce má asi 12,5% a tvaroh 10%. Zato fazole mají asi jen 8%, stejně jako rýže či chleba...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.