Přidat odpověď
Já za komoušů měla gothaj ráda,občas jsme ho dostávali na svačinku od jezedáků,když jsme byli na brigošce na bramborách třeba,se školou.Zrovna tak i ten Junior byl za komančů fakt dobrej.
Jentak-špekáčky tak úplně nezatracuj,taky je občas miluju opečený a chodím na ně k soukr.řezníkovi,zronva tak i pro ten gothaj občas,v těch špekáčcích je tam tuším přes 70% masa,jsou fakt výborné - Machač se jmenuje,nevím odkud jsi,ale určitě je takových řezníků mnohem víc po republice.
Už jen se slzou v oku vzpomínám na chvíle o prázdninách s napíchnutým špekáčkem na klacku nad ohněm.Ted je moderní to šílené grilování,my tedy máme plyn.gril s lávovými kameny,tak na tom se v alobalu ten špekáček taky pěkně opeče,ale ohen byl ohen,takhle večer,potmě,jiskry lítaly...
Předchozí