Stroganoff dělám vždycky z hovězího zadního. Pravá svíčková mi na to přijde škoda. Z té bych dělala fakt jenom bifteky nebo rostbeef.
Dělám ho takto:
Maso nakrájené na nudličky opeču na oleji dohněda, přidám sůl, pepř a brandy, oflambuju. Vyndám maso z hrnce a vložím cibuli nakrájenou na nudličky, osmahnu, přidám protlak, vrátím maso a zaliju vývarem. Dusím doměkka.Asi 35-45 min, když je maso měkké, vmíchám na másle opečené nakrájené žampiony a na nudličky nakrájené nakládané okurky. Stáhnu teplotu a vmíchám zakysanou smetanu.
Vždycky to je výborný, ale možná je to nějáká levnější verze
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.