Mam novou pekárnu a potřebovala bych poradit s receptem na Šumavu. Našla jsem jeden na dame, ale děla se ze 4 druhu mouky, a ja mam bohužel k dispozici pouze chlebovou psenicnou číslo 1050, zitnou hladkou a spaldovou, jiné tu nesezenu. Myslíte, ze se dá z těchto druhu Šumava upéct? Už jsem zkoušela chleba podle Františka, ale ten mi moc nevykynul, stejne jako těsto na buchty, proste těsto kyne málo- muže to byt hodně tvrdou vodou? Mam přidat víc droždí? Moc dekuju za rady!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.