| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Proste jednoho dne prislo rozhodnuti, ze pro sebe neco udelam, i kdybych nemela ta kila shodit, najdu si cas pro sebe a nejakou svoji zalibu a zacala jsem pomalu behat. Ze zacatku jsem ani nijak neomezovala jidlo, behala jsem trochu a jen tak, aby me to bavilo, aby se mi zase priste chtelo. Behala jsem ob den a kdyz to nevyslo, prestala jsem mit vycitky. A stejne tak s jidlem. Jim vsechno, kdyz se mi ale vaha po trech mesicich behani zacala pohybovat smerem dolu, i ta uprava stravy prisla sama, lepe se mi beha a prisla jsem na to, ze bez peciva mi uplne zmizi bricho, to byla nejviditelnejsi zmena v mem pripade.

Za 8 mesicu dole 16kg, ale vysledky byly videt uz po 3 mesicich a po pul roce byla vetsina prebytecnych kg dole. Posledni 3 kg jsou takove klouzave v zavislosti na tom, jak moc jsem vytizena. Ted jsem 3 mesice nemela na sebe noc casu a v obdobi MS my vyskocily, ale uz zase 3 tydny mam svuj idealni rytmus a ty 3 kg jsou dole.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.