Zaregistrovala jsem se na stobklubu, poctivě vyplňovala tabulku všeho snědeného a 5x týdně hodina velmi svizne chůze později prokládané během. Šlo to fofrem, původně jsem si dala střízlivý cíl zhubnout 8 kilo a než jsem se vzpamatovala, bylo dole 12. On člověk během toho vyplňování a vážení jídla odhalí nějaké dietní chyby, kterých se v minulosti dopouštěl a je celkem snadné se jich vyvarovat. Udržet to už je hračka, když jsem se to naučila. Rozhodně jsem nijak netrpěla ani hlady ani chutema, jako kamarádky, které striktně dodržovaly přesně rozepsane jídelníčky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.