Tutéž otázku si kladu taky. Dcera přišla s tím, že dostala tip na dobrou učitelku, a jestli prý by mohla případně přestoupit. No já nevím. Standardně asi nelze, přihláška platí na rok (ač se školné platí v pololetních splátkách). Ale kdyby mě do té pozice dcera dostala = řekla "mami, mám to domluvené, učitelka na jiné ZUŠ má místo", asi bych se pokusila jednat s vedením a odchod ze současné ZUŠ dohodnout. Jak je to s naukou, to by mě zajímalo až potom. Dcera nemíří na odbornou školu, ZUŠku má pro radost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.