To je daný konkretni postavou. Já jsem jabko, merim 175 a pokud mám víc než těch 70 a víc, vypadá hrozne- mám děs něj pupek. . U mě je ideál 67. Miň než 65 jsem vychrtla a nezdravě působící. Přitom rozdíl jen pět kg, ale jsou hrozne poznat, protože se mi to vrazí jen do pupku. Na druhou stranu mám svagrovou, výška jako já a váží kolem 80 kg jsem si nikdy nepomyslela, že je tlustá. Ani bych ji tolik nehadala, ani jsem ji nechtěla věřit. Má vyloženě postavu krev a mliko, je to fešanda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.