Tuten - od září neřeším pomalu nic jiného, než díry na kolenou...za dva roky ve školce prodřel snad jedny tepláky a jedny šušťáky na zahradu...a teď? Co začal chodit do školy, tak už tu mám nejmíň šestery džíny totálně prodřené na kolenou...už jsou i víckrát spravované...nedávno jsem koupila nové džíny taky v Kiku...po 3 dnech díra na koleni jak hrom, našila jsem tam nášivku (zažehlovací vůbec nemá smysl)...po dalších dvou dnech nášivka celá odrbaná a díra jak hrom na druhém koleni...kupovat nové kalhoty nic neřeší, za pár dní vypadají zase taky tak... Oni ale nelítají a nebrzdí po kolenou na chodbách, ale mají ve třídě hrací koberec, na kterém každou přestávku staví Lego a jsou prostě pořád na kolenou...a pak ještě v družině...taky marně hledám kalhoty, které by vydržely déle, než týden vcelku...on jinak není na oblečení žádný raubíř, teď má třeba zimní bundu už třetí zimu a pořád je pěkná a kromě těch kalhot vlastně nikdy žádné oblečení nezničil, ani ze školky nechodil nijak extrémně zmazaný, ale tohle je děs