od doby, kdy ztratí vlastní názor, rozum a kdy jí to nějaký blbec řekne?
a taky věkem.
Jinak já jsem pro sebe byla tlustá při 162/ 43 kg a objektivně bez špeků, naopak - chrastící kostmi, ale široká záda, žádný vosí pas a široké boky....
Dneska mám o 20 kg víc a připadá mi to docela v pořádku a cítím se dobře sama vůči sobě, manžel mne má takhle rád, všímají si mne i cizí chlapi /přiměřeně věku :-D žádná extra autostráda, ale potěší/, nějak to nemám na programu nebo nevnímám jako problém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.