Hystéria, teraz sa to myslím skrýva za "tetániu". Prejavy sú rôzne. Aj menej "hlučné" napr. záchvaty omdlievania, pocit neschopnosti dýchať...
Kamarátka syna v zúfalstve zdrapila a tak ako bol oblečený osprchovala. Doporučila jej to psychologička, trápili sa v podstate od narodenia. Raz stačilo, "záchvaty" sa už neopakovali, teda pár x ešte skúsil ale stačilo ukázať na sprchu a bolo po záchvate. Myslím že by stačil aj pohár studenej vody do ksichtu nech sa slečna "uvedomí a preberie". Mám syna 8,5 ktorý takto vyvádzal cca do 4 rokov, potom to prešlo, nástupom do školy úplne. Myslím si, že 9 rokov je dosť veľa na to aby polhodiny jačala. Btw. možno by nazaškodilo keby tá polícia a sociálka niekedy dobehla.
Takisto by som tvrdo riešila ubližovanie mladším súrodencom. Opakovane provokuje súrodencov až ich rozplače???
A ty to poriešiš "nejdeme na obed do Ikey"? Doma by som jej sakra dala pocítiť že takto nie. Nie bitkou ale správaním sa k nej. Tvrdo a odmerane, aby pochopila že to čo urobila je fakt cez čiaru.