| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak my jsme se prestehovali do jineho mesta a tak jsme dali jen na doporuceni lidi kolem... a skola se nam moc libila..ovsem nektere uci odesli po konci skolni´ho roku a nastoupily bud nove nebo je stahly z vyssich rocniku a nam tu nasi stahly mela myslim 4tridy. ona je takova mouchy sezerte me takova ta co se źhroutila jako v te obecne skole ~b~ a videli jsme ji az prvni den kdyz jsme nastupovali takze s tim jsme nepocitali.. taky dojizdim uz ted pres cele mesto a ta nova skola je na druhem konci take docela se projedeme ale zase reference od psycholozky a od znamych co tam deti maji ńam za to stoji~z~ ani nejsme z mesta bydlime na vesnici takze jestli dojedu o 4 km dal nebo blioz uz mne nevytrhne...co se týká družiny tam v unoru nekdy jsme meli vystup z druzinarkou snad vsechny maminky... ted maji uci nemocnou takze se stridaji ucitelky na hodinach a nebo je ma druzinarka ..a to byl horor vecer mi rika prijedes brzo my mame druzinarku kdyz rekl kterou bylo mi jasne ze proste tam byt nechce..vztavali jsme driv a pujdu pro nej brzo at tam nemusi byt prace mi to umoznuje.. ano jak rikas takhle se malej aspon tesi a vidi ze to bude jinak tak si myslim ze bude klidnejsi a pujde to lepe. tady jich je ve tride 28 v nove jich bude max do 20 coz uz je take rozdil a s touoto poruchou jich maji vice a ten pristup je proste jiny maji i nejaky ten koutek kde si mohou chvili odpocinout apod...druzinu mi take prislibila od zacatku druhe tridy ted by nemeli misto ..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.