Kambalo tak to si dovoluji polemizovat. On je i dobrý, průměrný a úplně špatný právník. To stejné je s veterináři. U koní mám vynikajícího vet, za roky se zvířaty řadu zkušeností. Kocour sežral venku nějakou mršinu, bylo mu zle a řešila jsem to v Praze na takové malé klinice. Chtěa jsem depotní antb. , doktor mi je odmítl aplikovat a dal mi pitomé prášky, které po dvou dnech tačal kocour zvracet.
Pokud jde o otravu a nelepší se, tak je ta infuze dost nutná. Já bych jí chtěla rovnou, právě kvůli těm ledvinám, pomůže to tomu tělu celé zvládnout mnohem rychleji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.