Nejsem teda odborník, snad někdo fundovaný odpovím. ale myslím že u "čokolád" jako Monbana apod ta teplota souvisí s požadovanou hustotou nápoje. čím "hustší" tím víc horká. Monbana co mám doma má napsáno 60C pro "fluid" a 75C pro hustou.
Ovšem kakako myslím je spíš kvůli rozpouštění, vždy jsem to míchala jen v teplém. A já nemám ráda kakao z převařeného mléka tak to nikdy nedávám aby bylo moc horké, pak mi to nechutná.
Holanské kakao se má (dle návodu) dělat že se rozmíchá v ve studeném mléce/vodě na jemnou pasu a přidá se horké mléko nebo vařící voda. Takže jde dělat i s vodou, ale to jsem nezkoušela.
já kupuju tuto http://www.prodejkavy.cz/zbozi/1056-monbana-tresor-cokolada-husta-mlecna-v-plechovce-1-kg
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.