| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

holky ti vasi prckove teda perli~t~~g~

Jani ad kojeni,5-6 x denne jsme kojila novorozenyho Alexe,pamatuju si to jako dneska,ze se mi to zdalo hrozne malo,na to jak je to maly miminko(Misa jedl aspon 8 x denne,ale on vic nechtel:-) takze Miki pozdravuju a padam~8~,ja uz bych to asi nedavala~:-D
nekdy se mi jeste malinko zasteskne po miminecku-holcicce,ale po kojeni nastesti vubec,toho jsem si uzila dosyta a po tehotenstvi uz taky ne,zacala jsem behat a uz si moc neumim predstavit tu zatez s brichem,ufff...
Jinak,vase doktorka je skvela~g~ja budu platit ya jednu prihlasku 150 korun,uz jsem se koukala do ceniku....
Kdy budete vedet,ze vam vzali deti?
Ja snad nekdy v dubnu.Jestli mi Tobika nevezmou,tak teda nevim co budu delat!Doufam,ze porad plati bodovy system a on dostane navic body za brasku~x~

Lefff,tak Tobik nema naockovano opet NIC a ani to nestihne.Minuly patek vykakal znicehonic krev(jednorazove trochu) a spoustu pruhlednyho hlenu,stezoval si,ze ho boli prdelka,mel ji zarudlou.V pondeli uz byl celkem ok,sli jsme k dr.,ta mu napsala masticky,cipky,kapky do nosu,probiotika...udelala vyter,ten je negativni,takze ted ma podezreni na neco autoimunniho nebo alergii,T.ted nesmi mleko a ml.vyrobky a jahody,morsky ryby a cokoladu~7~
takze mazec~n~
Do prihlasky nam napise,ze veskery ockovani do zari stihneme,ze to vuuuubec nevadi.A ockovala by nejdriv v dubnu to MMR.
Kez by se na ten Enfgerix "zapomnelo"~t~

No a dalsi nemoc u nas v rodine - nasemu tatinkovi se v sobotu pod snubakem udelala mala boulicka,pocit jako kdyz se dela bedar~t~zacala mu otekat cela ruka,hrala vsema barvama,pak se na ruce objevily rudy pruhy,tak uz na nic necekal a jel na pohotovost,kde mel uz horecku.Vzali z toho kultivaci,dali mu ATB a visnak a nastesti to zabralo.Vykultivovali streptokoka pyogenes sk.A,bez ATB by umrel~8~Ted uz je jen dobira,aby je bral celkem deset dni a ta bakterie byla na 100% zlikvidovana.

Nebyla jste nektera na Kosu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.