Bouřko, musím dát za pravdu své PA v tom, že je nejlepší věřit miminu, že to načasuje správně. Logisticky vzato se naše druhé i třetí dítě narodilo zcela ideálně. Potřebovala jsem od ní jasnou odpověď, co bude, když budu rodit v sobotu, kdy ona pořádá seminář a bude na něm i PA, kterou jsem si domluvila jako náhradní. A ona mi řekla, nebojte se, nechte to na něm, no dítko se narodilo v pátek večer. Když se blížil třetí porod, ani jsem neměla promyšlené a zajištěné varianty hlídání, protože možných situací bylo tolik (kdy budu rodit - zda všední den nebo víkend, zda ve dne či v noci, ve dne zda dopoledne = syn ve školce, co s dcerou?, kde - doma, nebo bude třeba jet do nemocnice, když ano, proč a jak rychle - zda bude možné jet do vybrané = daleko, nebo to bude akutní a pofrčíme na Vinohrady...). A klouček se vyloupl víc jak týden před termínem a využil toho, že jsou starší sourozenci s prarodiči na horách. Ale dal mi lekci trpělivosti, to zase jo, a já jí dost neměla a málem to zhatila. Děti jsou úžasně moudrá stvoření, čím mladší, tím moudřejší