No vidím,že ti naši kamarádi mají taky pěkný problémy.
Ten náš to nemá zespodu pacek,ale normálně zepředu nohy,jak má chlupy. Prostě ho to svědí a on to líže,až to rozlíže do krve. Nepomáhá nic. Vyhrožování, zavazování,límec,košík prostě nic. On se i s tím největším plastovým trychtýřem kolem hlavy naučil,jak se má stočit do klubíčka,aby ten límec následně ohnul a dostal se k té pacce.
Imunovet neznám,ale mrknu na to. Já jsem zkoušela dávat pejskovi wobenzym a nechala jsem mu píchat i nějaké vitamíny. Vždy tři injekce cca po týdnu a po čtvrt roce znovu. Už jsem fakt vyzkoušela všechno a kolik to stálo ani nechci počítat. Určitě to,ale bude pěkná pálka. Nicméně je to člen rodiny,tak holt člověk zatne zuby a platí.
Nicméně,teď bych právě chtěla jít na to z úplně jiné strany,když to co jsem udělala doposud sice částečně pomohlo,ale ne úplně. Ta jedna tlapka pořád zlobí. Takže vysadím granule a zkusím úplně zmenit stravu. Masíčko, rýže,těstoviny,zelenina atd. Naši psi milujou zeleninu i ovoce. Vlastně jsem doteď nepřišla na nic, co by ty popelnice nesežrali.