| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo - ale trvalo to dlouho, než jsem dokázala změnit svůj přístup. na jednu stranu -lepší někdy nežli nikdy. A když si říkám, jestli bych chtěla vrátit ty roky zpět s tím, že pak ten začátek bude jinak, třeba i tak, že to tzv. dělení bude spravedlivý, tak to bych byla zbabělec - nechtěla bych to, protože bůhví, jak by to dopadlo a já teď vím, co mám a co kdyby to všechno bylo jinak. Takže ne - v mém případě je to správně takhle. Jen to přijetí trvalo dlouho, škoda, možná pro náš vztah /já vs. naši/ škoda, ale co jeden ví.
Ale proto si umím představit člověka, který nedostal nic, sourozenec všechno, dotyčnému se všechno sejří, ta sourozencova polovina by mu vytrhla trn z paty - a ono nic, vím, jak člověka ničí frustrace a pocit nespravedlnosti a proč to udělali, proč se tak chovají.
Někdo i v takové situaci umí odpustit, já to neuměla, nešlo to - bylo to příliš silné.
Ale jak říkám - jsem šťastná, že jsem se toho pocitu zbavila - a nebo - zbavila jsem se toho pocitu, tak jsem šťastná? To opravdu nevím. Ale vím, že ty hnusný pocity jsou pryč.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.