Před vánocema jsem si objednávala nějaké látky.....asi 10různých 3 mi přišli úplně jiné, naštěstí celkem dobrý tak jsem si je nechala, ale už tam neobjednám.
A co mě teda vytočilo bylo začátkem 1.prosince(ještě jsem si říkala mám dost času do 13.12.): Objednala jsem si devět šumivých kuliček a jedno mýdlo. Z těch devíti co jsem si objednala pět dobře, zbylé čtyři mají jiné aroma(a to jsem každému vybírala vůni), jedna z těch správně dodaných téměř rozpadlá. Mýdlo je v pořádku. A přišlo to po urgenci 12.12. U zboží „k dodání ihned“ trvalo 12 dní, přestože jsem zaplatila obratem už 1.12. Asi mám na tento druh podnikání jiný pohled, já bych si to ale nedovolila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.