| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Na začátku října jsem objednala těžko sehnatelnou cizojazyčnou knihu v jednom internetovém obchodě, měli tam lhůtu dodání 1-2 měsíce. Takže v lepším případě jsem s ní počítala na narozeniny dcery, v horším by dorazila do Vánoc.
Kniha nedorazila vůbec, po uplynutí 2 měsíců jsem poslala mail, co je s mojí objednávkou.
Odpověď byla beze slova omluvy za zdržení, nebo omluvy za to, že mi nedali vědět, co se děje, "stále čekáme na dotisk". Napsala jsem jim na to, že bych čekala, že o tom mě budou informovat sami a nebudu se muset dotazovat.
Ta objednávka na jejich eshopu visí dodnes, zatím jsem ji nezrušila. Nadále se nic neděje, ani se neobtěžují mi dát třeba jednou za čtvrt roku vědět, jestli je nějakej posun. A na stránkách je ta kniha nadále uvedena s dodací lhůtou 1-2 měsíce....

Dost mě to mrzí, s tím obchodem jsem jinak dosud měla jen dobré zkušenosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.