Zkouším udělat domácí smetanu podle receptu 200 ml polotučného horkého mléka a 125 g másla - vyšlehat.Zkoušeli jste někdo?Povedla se smetana?Má se to nechat do druhého dne v lednici a pak vyšlehat,ale nezdá se mi na tom už nyní to,že jak mléko zchladlo,trocha másla zase ztuhla do kousičků.Nemá se to přecedit?V receptu o cezení nic nepíšou.Nebo vyšlehat v horké vodní lázni?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.