| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já chápu, že bez TP je to pohodlné a asi Diskutérka a její přátelé právníci pronajímají v lokalitě, kde nemá nouzi o nájemníky nechtějící TB.

Ale zase se mi to nezdá až takové riziko, někomu povolit TB, zejména pokud to znám a vím jak sepsat smlouvu.

Nehledě na to, z pohledu laika.......

Pokud pronajímám byt se základním vybavením (linka, sporák, vana, umyvdlo, wc) a nábytek, pračku, lednici si musí přivézt nájemník sám, asi se mi spíš poženou nájemníci mající zájem o dlouhodobější nájem a nemohou toho zničit tolik jako někomu, kdo pronajímá komplet vybavený byt, kde toho doopravdy lze zničit hodně, a pravda, exekutor toho může majiteli byť třeba neoprávněně zabavit hodně. Pokud budu pracovně pendlovat rok co rok, nebo budu student, tak asi TB není potřeba, ale pokud skutečně někde hodím životní kotvu, tak tam pronájem na klidně let ale s TB. A zase, když majitel bude dostávat let nájem defacto "bez práce"

Tam je asi potřeba rozlišit tyhle dvě věci

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.