Všechny vás zdravím. Mám křepelčí vajíčka, které bych ráda použila jako dekoraci. Jak se to s nimi dělá? Jdou vyfouknout jako klasická slepičí vejce? Slyšela jsem, že se mají uvařit na tvrdo. Ale vydrží takto i pro příští Velikonoce, nebudou smrdět? A jak dlouho případně vařit? Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.