No manžel byl dnes ráno taky hodně překvapený, ale on má jasno, brát to jako dar a hotovo, to ve mně se to strašně mlátí.. Teď mi napsal z práce sms: Miluju tě a všechny naše děti taky - i to u tebe v bříšku... Jenže jemu se neotočí život o 180° jako mně... Ach jo, fakt jsem nečekala, že budu muset ještě tohle řešit... naopak jsem si říkala, jak už je to fajn, jak děti povyrostly....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.