Václavko teď jich je víc,jinak já choďáka měla ,když opravdu začínal,Ema se narodila 1995 a umřela v 15 letech.A ad epilepsie Ema měla samozřejmě PP a epi měla stejně,i přes všechny prognozy žila s epi do těch 15 let,a první záchvat měla v osmi letech.Sice bych množitelům choďáků dala po papuli,ale zrovna epi je i v tom chovu s PP a hodně se to teď řeší.To je jeden z důvodů proč bych už choďáka nechtěla,epi,dkk a nesedí mi zas tak povaha na výcvik.I když zrovna moje fena makala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.