| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Takovým razantním omezením se mi zhubnout v minulosti podařilo, leč pak to stejně časem naskákalo zpátky. Nejlíp se mi hublo, když jsem byla v úplným klidu. Za svobodna jsem nějakou dobu pracovala krátký - dlouhý týden, bydlela jsem sama. Měla jsem klídek, dost volna, nic mě nestresovalo. Byla jsem vyspalá, chodila sportovat, přiměřeně jedla a šlo to jako po másle. Dobře se mi hublo i na mateřský - pravidelný režim, dítě tenkrát spalo už celkem dobře. Ale když chodím do práce a vstávám denně v šest, je to prostě jiný. Nic mě nijak zvlášť nestresuje, ale pořád hlídám čas - už snídat, už půjdeme - ať stihneme školu, ať jsem včas v práci, ať jsem akorát v družině. Mám jisté sebestresovací sklony, i když se cíleně snažím vytvořit si příjemné podmínky a klidné prostředí, sebe prostě neošulím, vnímám to zkrátka jako celodenní běh na čas.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.