Dcera omdlela jednou z kombinace dvou věcí - lezla na ni nějaká viróza a neměla chuť k jídlu, takže moc nejedla a pak sebou lupla. Nějak jsme si to naštěstí uvědomovali, takže jak se probrala, jsme dali honem něco sladkého. Následně dostala teplotu a proběhla viróza.
Já v pubertě jsem omdlela cestou do školy, nenasnídala jsem se a pak jsem dobíhala autobus, doběhla a v něm jsem se složila. Sice mě odvezla sanitka, ale pak mě hned pustili a že prý je to klasika s tím nejezením, ani jsem na žádném vyšetření nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.