měla jsem obyčejnou pekárnu Prosesor asi za 1200 a pekla jsem v ní i kváskový chleba. Někdy byl sice kočičí (na řezu byl uprostřed propadlý a u krajů měl jakoby kočičí uši), ale naučila jsem se pěkný. Často jsem pekla moskevský, ten byl proti kupovanému luxusní. Samozřejmě je lepší bochník než kostka, ale zas je lepší kostka než kupovaný chleba. Recepty jsou výborné v této kuchařce http://www.databazeknih.cz/knihy/automaticka-domaci-pekarna-11001 Ty opravdu sedí a daří se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.