"jak kovbojku? vždyť i to upozornění, že takhle by to formulovat neměl, není asi silnější než důrazný napomenutí, ne? "
-jak kovbojku? - zakladatelka se dle svých slov hrozně vytočila, měla chuť syna zbýt jako psa a dostal zaracha - to dle mě kovbojka je Na místě jejího syna bych se s tou holčičkou okamžitě přestala kamarádit i stýkat, abych už o ní před matkou nemusela mluvit - neboť co já vím, kdy mi zase co nevhodného bez hlubšího zlého úmyslu ujede z úst - a to předpokládám pro zakladatelku není požadovaný výstup
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.