| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

AL - jako bych to psala já. Není to pocit, ale fakt to tak je.

Vidím to v přímém přenosu. Vybíravá matka v dětství manipulovala okolím (nejen v jídle), aby se muselo skákat jak ona má chuť, co jí a co nejí. A protože jí to dodávalo na důležitosti, stejným způsobem vychovává svoje dítě. Taky jen omezený jídelníček, bez zeleniny. Jí jen několik jídel. Dělá se kolem toho strašné HALO. Ještě než se v restauraci vybere jídelníčku, tak už říká, to moje dítě nebude jíst, to nejí, jí jen tohle, no co já budu dělat. A to dítě to poslouchá a samozřejmě tu roli hraje. Protože čím je zajímavé, tím že se kolem něj skáče kvůli jídlu, má i výjimku ve školce, ve škole, protože ono je ta osobnost, co nic nejí a vědí to všichni.... a tak bych mohla pokračovat, protože kolem toho je celá story. Nucení do jídla každé 3 hodiny, dítěti je 10 a není žádné tintítko. Nechápu ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.