Přidat odpověď
Angrešt, nijak intenzivně jsem se o ni nezajímala, ale četla jsem v nějakém snad rozhovodu, že jezdí po Evropě a vaří na cestách. Tomu odpovídají i fotky.
Měděný kotlík snad dostala od Potten a Pannen. Mauviel dělá pro cukrařinu běžně měděné nádobí bez jakéhokoli jiného kovu uvnitř, tak možná usoudila, že když je v marmeládě cukr...atd.
Ještě mě napadlo, že tím cestováním možná uniká české hygieně - třeba to někde jinde v EU prochází, nebo nikoho nenapadne kontrolovat "provozovnu", která je každou půlhodinu jinde. No a pak už jen prodává (a na prodej nic extra nepotřebuje, v našem případě stačí jen doklad, že jsme potravinu koupili), ovšem je to jen dohad, netuším, jak má ten prodej/dovoz ošetřen. Nebo má u nás schválenou provozovnu a nikoho nezajímá, že to vlastně vaří jinde. (Celej tenhle odstavec je ale jen sbírka nápadů a hypotéz).
Oukej, tak ať mají předpisy na konzervy přísnější - ale i tak mám pocit, že je toho HODNĚ (má na kvalitu konzerv vliv, jestli si kuchařka umeje ruce ve výlevce nebo v umyvadle? Proč musí být nad zdrojem páry digestoř, i když není odvětraná ven a má v sobě jen pár filtrů? Atd.)
Předchozí