Většina venkovských starousedlíků by "do kočky nevrazila ani korunu".
Ačkoli já kočky miluju, na vesnici žiju celý život, své 2 kočky, co jsem si v dospělosti pořídila, jsem kastrovala i byla ochotná do nich vrazit peníze. Podotýkám, že i poté myši byly schopné chytat, dokonce i vlašťovky atd. Matka, aby "topit nemusela", si pořizuje jen kocourky. Děda ještě topil (ale to ještě nebyli žádní soudobí veterináři).
Neuděláš s tím nic, to bych musela podat trestní oznámení na min. půlku vesnice. Nech to jejich svědomí a jejich žaludku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.