Vedoucí – muži nouzový plán na řešení mokrých kalhot nepoužijí
Chodit v mokrých věcech není žádný med, já bych to nedala a děti bych do toho nenutila. Když mi na výletě spadlo dítě do potoka, sebrali jsme od ostatních co kdo měl k dispozici a převlíkli ho... akorát boty mu zůstaly mokré (neměl ty náhradní). Ale být tam jen chlapi, určitě by šlo mokré 9 km až do tábora. A pochodem osmiletých se zas tak nezahřeješ, lepí se ti to na nohy, je ti zima, hnusně... brrr...
Já jsem mezi vedoucími - muži brána jako změkčilá a zdržující, ale při zpětné diskuzi zatím všechny moje "extrabuřty" byly pochváleny, že nakonec to zdržení při převlékání bylo pár minut a komfort následného pochodu nesrovnatelný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.