| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Liško to je tvůj životní styl tak proč ne. Já bych vegetariánem být nemohla, maso mám ráda, ale taky si ho ve velké míře vychovám (všechno ne pravda) zkrátka jsem s tím zvířetem od narození či vyklubání až po konzumaci tudíž u nás fakt maso v odpadkách nekončí, vážíme si totiž nejen těch zvířat, ale taky své práce - vy hodit třeba kousek králíka tak v tu ránu mám obrázek jak se v létě lopotíme se senem, každý den chodíme krmit, kydat, kupujeme ječmen, kukuřici, oves, pečivo, léčivo, očkování teď ač ve 3. trimestru tahám velké konve s vodou pro zvířata... ano mazlíme se s nimi a pak je zabíjíme je to tak, ale kdybychom z nich neměly maso tak je prostě nechováme. Jop občas musíme zabít i nějaké to holátko a ač to dělá většinou manžel i já jsem se toho musela zrovna nedávno chopit a kupodivu jsem zjistila že zabít není tak těžké.... když bude většina národa vegetariány tak se ty zvířata chovat zkrátka nebudou - těžko si představit že si někdo pořídí výkrmové sele jen tak pro parádu

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.