Přidat odpověď
Maargit
Nemám čistokrevnou radgollku s PP, pp mel pouze její tatínek, přesto není z množírny, je od jedné fajn paní, co miluje kočky - má dvě, její maminku a starou babušu, o kterou se v konci jejího života stále stará.. jedno kotě si nechala a jedno dala mě.. tak to je.
A ted - naše kočka spadla v noci z balkonu, hledala kocoura. Netusili jsme, ze to je mozne, normálně tam vždy chodila..
Nebudu dramatizovat a napínat, kočka je živá, ale je na tom špatně.. čeká ji operace, ceny jsou uváděny různě, ale částka je 4 místná.. takže - asi kdybych byla "množitel", tak ji nechám utratit a koupíme jinou..
V pondělí jedeme na operaci, dnes od 4 ráno běháme po veterinářích, rentgeny.. injekce.. konzultace..
Je nám totiž fuk, jestli má naše kočka papíry a nebo ne, mi ji milujeme.. množírny nepodporujeme - víme, od koho kočku máme.. Ne každý, kdo má kočku bez PP a nechá ji mít koťata, je "množitel".. Jinak kočičku jsem dostali ve 3 měsících, jak to má být, řádně oočkovanou a prostě naprosto správně socializovanou, nic z toho, co tu píšeš..
Předchozí