Přidat odpověď
... - byli jsme tam dnes, kluci 9 a 11 let. Celkově se jim to líbilo, je to určitě zajímavé - ALE bylo i pár věcí, které nás zklamaly:
- Informace na panelech jsou částečně neúplné, povrchní a kusé - to z knížek víme víc... Ani u toho měsíčního kamene nebylo víc informací, mohlo se na něj sáhnout, což je hezké, ale víc informací k tomu nebylo...
- diletantsky vyřešené osvětlení - je tam tma a u panelů jsou jen přicvaknuté lampičky, které často neosvětlují celý panel, navíc když tam stojí více lidí, stíní si navzájem; prostě to není profesionálně vyřešené
- chybějící české titulky u filmů (u jednoho byly z nějakého neznámého důvodu titulky italské - ???), chybějící český překlad např. všech infopanelů o letech Apollo aj. Jasně, umíme anglicky, ale to se nedá u všech lidé předpokládat. Výstava se koná v ČR, tak by tomu měly být přizpůsobena. Tomu říkám neprofesionální a odfláknuté - v tomto ohledu. (Sama jsem jako překladatelka překládala popisky k výstavám, vím že se to běžně dělá.)
- (neúměrně, jak se mi zdá) vysoká cena vstupného - rodinná vstupenka za 900 Kč, a ještě chtějí vstupné na "atrakce" (simulátory apod.) zvlášť, což už mi fakt přijde poněkud přehnané.
Předchozí