| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Most, o.z.

Včera to bylo přesně dva měsíce, co se mi tu narodila druhá dcera. Je pravda, že jste na sobě hodně zapracovali a s tím, jaké to tu bylo před pěti lety vás srovnat nelze. Klobouk dolů ...
Ale popořadě. Přišla jsem jen na běžné sono vyšetření ve 33. týdnu a na otázku doktora jak se cítím, jsem odpověděla, že dobře, ale nezlobila bych se, kdybych to už měla za sebou. No a za 4 hodiny byla malá na světě. To né z mého rozmaru, to z její životní nutnosti a tak :
Děkuji ze srdce MUDr. Lukáši Pondělíčkovi, za to, že má tak bystrá očka. Nebýt vás, bylo by jindy na cokoliv pozdě.
Děkuji ze srdce MUDr. Marianu Kacerovskému, za to, že rychle jednal, za to že umí pohladit po těle i po duši, za vlídné slovo i úsměv a za veškerou péči, která neskončila sešitím břicha.
Děkuji vlídným sestřičkám z oddělení gynekologie B. Vaše péče byla super, řekla bych, jako od maminky :-))
Děkuji sestřičkám ze šestinedělí za trpělivost se mnou jako invalidou a za to, že mně opět postavily na nohy.
Díky sanitářkám Gábině a Janě za veškerou podporu, hlavně tu hygienickou :-)) a holky, je s váma fakt sranda.
Elišce pusu na tvář za věčně dobrou náladu a úsměv na tváři.
Jste tam prostě všichni super a je mi docela líto, že se již nesetkáme, ale nikdy na vás nezapomenu.

Mé velmi speciální díky, nekonečná vděčnost, úcta a láska patří MUDr. Píšové, lékařce novorozeneckého JIRP, za záchranu životů dvěma mým dcerám. Ruku na srdce, nebýt Vás, nemám pro co žít. Ještě jednou Vám moc a moc děkuji. Samozřejmě i Vašim sestřičkám. Zcela určitě se Vám přijdeme ukázat.

S láskou vám všem Kateřina Pospíšilová s dcerami Kačenkou (5 let ) a Žofinkou (2 měsíce)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.