Přidat odpověď
Syn má spálu s "lehčím" průběhem - bez horeček, den ho bolelo v krku, ukázkově se osypal (o víkendu- napřed jsem to nepoznala, myslela jsem, že je jen opruzený), od pondělka má nasazeny ATB, má je užívat 12 dní. Je samozřejmě doma, školka zrušena do odvolání. Jenže já mám příští týden v úterý (čili 8dní po nasazení ATB) důležité školení 500km daleko od bydliště, zrušit to nemůžu, musím vyjet ve tři ráno, vrátím se pozdě večer. Manžel ten den musí do práce. Měli jsem předběžně domluvenou hlídací babičku, jenže je u ní momentálně na návštěvě švagrová s 5měsíčním miminem (přijeli na 3 týdny z druhého konce republiky).
Otázka je, zda by byl pro mimino v té době (10dní od prvních příznaků, 8den braní ATB) nebezpečný??? Samozřejmě je nechci v žádném případě nijak ohrozit, v krizovém scénáři by babička ve tři ráno musela dojít k nám domů a být tu celý den - ona by měla raději syna u sebe už na noc, ať se oba v klidu vyspí.
Syn má klidový režim, u babi by ho měl taky, ale byl by tam prostě ve stejném domě přítomen kojenec.
Co myslíte? Babi mě zaúkolovala, ať to nějak pozjišťuju...
Předchozí