Nevíte někdo,jestli se dá smíchat dohromady zakysaná smetana a šlehačka do nadýchané konzistence?Myslím už našlehaná šlehačka.Jako se míchá např.do větrníků vanilkový pudink a šlehačka na šlehačku vanilkovou.Nikdy jsem to nedělala a mám strach,aby se mi to celé nesrazilo.Potřebuji z toho totiž udělat velmi silnou vrstvu na dort.A pokud to jde,je lepší našlehat šlehačku rostlinnou,nebo živočišnou?Mám přidávat šlehačku do zakysanky,nebo naopak?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.