Limai, jde to. Dělám to taky na dort, domáci Straccatela a ještě do toho vmíchávám hoblinky čokolády. Šlehačku vašlehám ( dávám teda i ztužovač) a do ní pak postupně vmíchávám zakysanou smetanu. Dobrá je také zakysanka, ušlehaný tvaroh a plátek želatiny. Je to nadýchané a drží to. Jo a dávám trochu vanilkového cukru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.