Sice ty mrtve panenky taky nechapu (deti maji sbirku), ale mam pro tyto hry urcite pochopeni. Jako dite jsem si taky hrala na pohrby, mela jsem maly hrbituvek (obcas deplneny hrobeckem pro mys ci ptaka), a kdyz jsem jednou dostala mrtvou slepici (asi nejak nepozivatelne posla), byl to pro me svatek. Vykopala jsem diru, natrhala kytky, vyrobila kriz... No s obcas jsem dostala i nejakou tu svicku. Asi jsem se inspirovala na cetnych prochazkach s babickami na hrbitov. Moje deti holt asi nemaji prisun mrtvolek, resp. pohrbit slimaka asi nestoji za to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.