Přidat odpověď
Ahoj, je to otázka nejen spotřeby. Mám ošatku, umím udělat chleba ručně v ošatce a mívám ho krásný, že i méně zdatné paní si s tím vydělávají pořádáním workšopů.
Jenže já mám šestičlennou rodinu a většinou ještě někoho k tomu, kuchyň velikosti dva metry čtvereční a mám celý den hodně práce, minimálně dvakrát denně vařím, denně dělám ten chleba a většinou ještě i další pečení, mj. třeba ani nemám kam postavit těsto kynout, aby bylo v bezpečí před batoletem, ve vhodném klimatu a já měla kde vařit ostatní jídla.
Nejsem v situaci, kdy bych řešila, jestli je chleba z mašiny dost stylový, dělám ho čistě proto, že potřebujeme chleba a nejde koupit takový, který by byl žitný, k jídlu a nestál dvojnásobně než domácí výroba.
Líbilo by se mi to, ale nemám čas na hraní, abych všechno pochystala, musí to odsýpat a pičičandy jen o svátcích.
A navíc se teď musím učit na státnice z pedagogiky, napsat jakousi pošahanou diplomku, ověřit ji v praxi a udělat znovu bakalářské státnice z biologie, což je pro učitelku hudební výchovy v domácnosti se čtyřmi dětmi zaznamenatelná činnost. Bez mechanizace se neobejdu.
Předchozí