Terez, ani na jeden film jsem se nedonutila kouknout a ani dětem bych je ve škole cíleně nepustila. Sice je na jednu stranu podle mne asi dobře, když vidí nespravedlnost a zvěrstva minulosti a mohou si udělat obrázek a poučit se, na druhé straně toho i dnes prožívají samy dost...nenakládala bych jim ještě víc, ty filmy jsou hodně emotivně laděné a hluboce působící. Určitě by ale byly nezapomenutelné, možná teda spíš bohužel.
Moje mladší dcera chce jet do Osvětimi, ale protože je hodně citlivá a vím, jak se jí veškeré nespravedlivé věci naprosto fyzicky dotýkají, zatím se nám daří jí od téhle návštěvy držet dál.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.