neni zac a omlouvam se za fujtajbl "mychat"
jinak je spoustu stranek o vareni ruznych kremu a kosmetickych pripravku doma. je to ale porad stejna pisnicka. pokud tam nechci davat konzervanty, pak musim pocitat s malou dobou spotreby....ale zase si muzu hrat s bylinkama a vunema
pokud by jsi chtela treba bylinkovou mast, tak se tuk zahriva ve vodni lazni a prida se susena bylina - to se nechava varit ruzne dlouho ale cca 30 minut, neni to zadna veda
jinak muj nejoblibenejsi recept je bazalkovy olej - obycejny stolni olej (zkousela jsem s olivovym a neni to ono) + susena bazalka (musi byt susena, jinak je olej dost zeleny a ma jeste kratsi spotrebu). to vse nechat varit pul hodiny ve vodni lazni.
rajcata na platky + mozzarella na platky + pokapat bazalkovym olejem + hrubozrnna sul + francouzska bagetka ----- uz se tesim na poradny rajcata mnam